IMA LI PARTIZAN PROBLEM DISCIPLINE? Albert Nađ sve sasuo u lice!
Albert Nađ sa fudbalerima Partizana, Foto: Starsport©

bez ustručavanja

IMA LI PARTIZAN PROBLEM DISCIPLINE? Albert Nađ sve sasuo u lice!

Trener crno-belih otvorio dušu

Objavljeno: 16:52h

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u nedelju od 16.30, u okviru 35. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su u krizi kojoj se ne vidi kraj, a strateg tima iz Humske Albert Nađ kaže da je sve počelo od remija saCrvenom zvezdom 2:2.

- Hteo bih da se vratimo malo više unazad. Mislim da ovakvo stanje nije samo u poslednjih četiri-pet kola. Možda nas je zavarao remi u derbiju (2:2), jer ko je objektivan, video je da smo u toj utakmici imali izuzetno raspoloženog golmana Acu Jovanovića, koji je učinio sve da odigramo nerešeno. Na stranu sve što se dešavalo na toj utakmici, uz crveni karton za Severinu, od tada smo krenuli sa padom. Potom smo izgubili od Napretka kod kuće, pa u Lučanima se izvadili u poslednjim momentima, a oni imali strašne šanse kod 1:0 - rekao je Nađ i nastavio:

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

- Ova situacija dugo traje. Imali smo i pozitivnim rezultata, ali smo i u njima dosta patili. Kao protiv Voždovca i u prvenstvu i u Kupu. Ostvarili smo pobede i to nas je zavaravalo. Protiv Radnika, koji je bio u istom ovakvom momentu kao Napredak, smo isto patili, VAR je poništio njima penala, a ko zna šta bi bilo da smo primili gol.

Remi u Kruševcu 3:3 je za njega pozitivan ishod.

- Iako ishod u Kruševcu smatram negativnim rezultatom, smatram da smo izašli na teren mnogo bolje nego protiv Vojvodine. Imali smo 26 ili 28 šuteva na gol, 14 u okvir, imali deset stoodstotnih šansi. Toliko nismo u poslednjih nekoliko utakmica zajedno. Mislim da smo igrali brže u napadu nego ranije. Lopta je brže išla, imali bolju kombinatoriku.

Odbrana je ove sezone naslabija tačka crno-belih.

- Rekao sam šta mislim i igračima i ljudima iz kluba i iz stručnog štaba, ali neka to ostane među nama da se neko ne bi naljutio zbog stvari koje bih rekao. Vrlo lako primamo golove. Plaši me igra iza lopte, tu definitivno imamo problem. Ne vidim da je to problem discipline ili manjka želje. Igračima pobeda donosi mnogo više nego svima nama. Partizan će uvek da napada, ali da bi napadao, moraš dobro da se braniš. To ćemo probati što pre da rešimo. Ima napretka u ofanzivnom smislu, ali je problem defanzivna transformacija.

Albert Nađ
Albert Nađfoto: Starsport©

Mladost je znala da napravi velike probleme Partizanu.

- Radili smo na tom segmentu tokom nedelje. To nam je problem duži period. Moja je ideja, a koju nije lako izvesti, jer to je samo radio Miroslav Đukić dok je igrao i radio je to fantastično: bitno je da napadač ne udari loptu, a ja kao defanzivac ne moram da je udarim! I meni je kako sam postajao stariji igrač, više bio fokus na protivničkom igraču nego na tome odakle lopta dolazi. Radili smo na treningu na tim segmentima, videćemo na utakmicama da li ide na bolje - istakao je Albert Nađ.

Bonus video:

00:11

grobari, partizan

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.